Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται από χθες ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της. Κατηγορείται επίσης για την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης στην ίδια περιοχή, όταν μπήκε ξαφνικά στο αυτοκίνητό της αλλά η κοπέλα φρέναρε απότομα και φώναζε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία τον ταυτοποίησε χάρη στο δίγραμμο τατουάζ που έχει στο δεξί χέρι του και στο DNA του που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης. Η σύλληψή του έγινε σε διαμέρισμα στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου είχε διαφύγει στις 27 Οκτωβρίου. Ηταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ το γεγονός ότι είχε μαζί του τρόφιμα που θα μπορούσαν να τον συντηρήσουν για λίγες ημέρες εκτιμάται ως μέρος του σχεδίου του να κρυφτεί μέχρι να μπορέσει να φύγει από την Αλβανία σε χώρα του εξωτερικού.

Οταν οι αλβανικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, ήταν αμίλητος και ανέκφραστος, ενώ μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο και αυστηρά μέτρα προστασίας. Παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για μόλις λίγα λεπτά, δεν εκπροσωπούνταν από δικηγόρο και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Θύμα του βίαιου χαρακτήρα του φαίνεται πως ήταν για πολύ καιρό η μητέρα του, η οποία τον περιγράφει ως αλκοολικό και χρήστη ναρκωτικών και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του.

Από τις εισαγγελικές αρχές αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα. Ηδη μία γυναίκα έχει καταγγείλει ότι την ακολούθησε έχοντας επιθετική συμπεριφορά στο Λουτράκι τον Αύγουστο του 2021, αλλά πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι της.