ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί ο Αλαν Πάρντιου να έχει σηκώσει μανίκια και να προσπαθεί να κερδίσει τον χρόνο μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο για τους ανθρώπους του Αρη το μόνο πρόβλημα δεν είναι το αγωνιστικό. Χθες, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι πήρε επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

«Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει ότι, μετά τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφαλείας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκομένων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…».

Εξάλλου, γίνονται προσπάθειες ο Ετέμπο να έρθει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει χρόνο δουλειάς με τους νέους συμπαίκτες του και να μπορέσει να ενσωματωθεί στο αγωνιστικό πλάνο του Πάρντιου, που ήταν θετικός στη μεταγραφή του και η άποψή του έπαιξε καταλυτικό ρόλο.