«Φρένο» έβαλε η πυροσβεστική στην εξάπλωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση στον Μαραθώνα Αττικής.
Η γρήγορη και μαζική κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στην περιοχή ήταν αποτελεσματική για τον εμποδισμό περαιτέρω εξάπλωσης του μετώπου και στόχος είναι τώρα η πλήρης κατάσβεση των ενεργών εστιών το δυνατόν συντομότερο.
Άμεσα οριοθετήθηκε η ?#πυρκαγιά σε ?δασική έκταση στην περιοχή Αγναντερό στο Μαραθώνα Αττικής. Επιχειρούν 44 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 ?οχήματα και ?️1 ε/π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 24, 2022
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αγναντερό του Μαραθώνα Αττικής και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Στο έργο πυρόσβεσης συνδράμουν επίσης οχήματα ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.
