ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟ.ΡΑ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το ’πε και τo ’κανε το καμάρι της Αθήνας και των Μητσοτάκηδων, ο Κώστας Μπακογιάννης, της Ντόρας γιος, του Κυριάκου ανιψιός, της Αθήνας δήμαρχος!

Εβαλε τους Αθηναίους να περπατάνε στα τσιμέντα, μες στον ντάλα ήλιο, έβαλε και κάτασπρες πλάκες στην Ομόνοια να στέλνουν την αντηλιά κατευθείαν πάνω μας, πάει και η Πανεπιστημίου, πάει και το Σύνταγμα, δέντρο πουθενά – μονάχα εκείνο το κομμένο των Χριστουγέννων.

Κατεβάζω πρόταση: αφού τα ’χει που τα ’χει έτοιμα τα συνεργεία, να κάνει υπόγειες στοές, ώστε εκεί να κάνουν τις απεργίες τους όσοι δεν κατανοούν το θεάρεστο έργο του θειού του. Πάνω οι Αθηναίοι να περπατάνε στα τσιμέντα, δίπλα στην κίνηση και τις κόρνες κι από κάτω οι άλλοι, να διαδηλώνουν με ταμπούρλα και με σημαίες!