ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Τάσος Τσατάλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Και… ξαφνικά μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν χθες στην Ελλάδα από τη Σερβία τον 21χρονο δεξί εξτρέμ της Ραντνίτσκι Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα. Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως έκανε προσπάθεια να τον αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος προτιμούσε να πάει στον Ολυμπιακό και είχε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Τσούμιτς είναι ο τρίτος νεαρός Σέρβος με τον οποίο υπογράφει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2019, μετά τους Μπέλιτς και Μάρκοβιτς το καλοκαίρι. Και οι δύο αγωνίζονται προς το παρόν με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Τσούμιτς στο φετινό πρωτάθλημα της Σερβίας έχει 16 εμφανίσεις, με 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα είχε 23 ματς, με 6 γκολ και 1 ασίστ επίσης. Εχει αγωνιστεί και στις Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς πριν από τη Ραντνίτσκι.

Ο Ολυμπιακός, που την Κυριακή δίνει το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα μέσα στο 2019, εκτός έδρας με τον Βόλο, ξεκίνησε με τον Τσούμιτς τη μεταγραφική του δραστηριότητα και μένει να δούμε αν μετά τον νεαρό Σέρβο θα ακολουθήσει κι άλλη προσθήκη στα άκρα. Με την εικόνα του Μασούρα βέβαια στα τελευταία ματς, την επαναφορά του Μπρούνο στο προσκήνιο, τη διαθεσιμότητα πλέον και του Χριστοδουλόπουλου, σίγουρα υπάρχουν σκέψεις για το αν το βάρος πρέπει να πέσει περισσότερο σε άλλες θέσεις και ειδικά στο κέντρο της άμυνας.