ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για ένα ημίχρονο και λίγο παραπάνω, ο Πεπ Γουαρδιόλα είχε ανησυχήσει. Με μερικούς βασικούς και αρκετούς αναπληρωματικούς η Μάντσεστερ Σίτι πήγε να κάνει περίπατο στο Νιούπορτ, εκεί που εδρεύει μια ομάδα Δ’ κατηγορίας. Επρεπε να φτάσει το 51ο λεπτό, για να ανοίξει το σκορ ο Σανέ και να δώσει ανάσα στους «πολίτες», στον αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το τελικό σκορ έφτασε το 4-1, με δύο γκολ του Φοντέν και ένα του Μαχρέζ, αφού ενδιάμεσα η Νιούπορτ μείωσε σε 2-1 και άρχισε να αποκτά ελπίδες έστω και στο 88’.

Από κει και πέρα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκκρεμότητα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφού στους πρώτους επτά αγώνες δεν ήρθε καμιά ισοπαλία, άρα και δεν προβλέπεται επαναληπτικός.

Με τις Λίβερπουλ, Τότεναμ και Αρσεναλ εκτός, έχουν λιγοστέψει τα μεγάλα ονόματα, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα. Στις 9.30 το βράδυ, διεξάγεται το κορυφαίο ματς αυτής της φάσης, με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο.

Οι μεν «μπλε» θέλουν τη νίκη-πρόκριση για να ξεπεράσουν τη συνεχόμενη αγωνιστική κρίση, οι δε «κόκκινοι διάβολοι» θα πάνε για το «διπλό», ώστε να συνέλθουν από το εντός έδρας 1-3 από την Παρί, την πρώτη ήττα στη θητεία του Σόλσκιερ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν «διασωθεί» συνέχισαν στη διοργάνωση.

Η Γουότφορντ νίκησε την ΚΠΡ, η Μπράιτον την Ντέρμπι, οι Γουλβς τη Σίτι μέσα στο Μπρίστολ και η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από το Ντονκάστερ.