Μεγάλο θράσος είχαν δύο επίδοξοι ληστές, οι οποίοι επιχείρησαν να ληστέψουν 19χρονη δίπλα από το κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας. Το αποτέλεσμα ήταν ο… σκοπός του κτιρίου να συλλάβει τον έναν εκ των δύο, ενώ ο συνεργός του αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Το περιστατικό συνέβη χτες στις 23:30, Κυριακή 30/12/2018, στην οδό Μηλέων, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί στις 24/12/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης. Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.
Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλlάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
