Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συναυλία αλληλεγγύης με ροκ και έντεχνο ήχο στους τραπεζοϋπαλλήλους έγινε χθες έξω από τα κεντρικά της Τράπεζες Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας, όπου τραγούδησαν μεταξύ άλλων η Λένα Αλκαίου, η Αναστασία Μουστάτσου και η Γιώτα Νέγκα.

Στη σκηνή ανέβηκε για να μιλήσει στους θεατές και η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία έπεσε πρόσφατα δύναμη βίαιης έξωσης που τελικά εμποδίστηκε χάρη στην κινητοποίηση των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη διάλυση των εργασιακών τους σχέσεων με εθελούσιες, εκβιασμούς και άλλες αθέμιτες πρακτικές, την εντατικοποίηση της δουλειάς μετά τις μειώσεις προσωπικού και τις συγχωνεύσεις διευθύνσεων αλλά και ευρύτερα ενάντια στην πολιτική των τραπεζών απέναντι στην κοινωνία.