Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ., στο Εργαστήρι Σκέψης και Τέχνης, πάμε σ’ ένα μαγικό ταξίδι από τις κοιλάδες των Ιμαλαΐων ως τον Ινδοκαύκασο των Καλάς, με προβολή υπέροχων φωτογραφιών, παρουσίαση και συζήτηση, παρέα με τους γνωστούς ροβινσώνες Κώστα Ζυρίνη και Ισαβέλλα Μπερτράν.

Θ’ ανακαλύψουμε μια από τις πλέον αυθεντικές περιοχές του κόσμου, περίπου ανέγγιχτη από τον τουρισμό, ένα Πακιστάν πολύ διαφορετικό από τα μονοδιάστατα τρομολαγνικά στερεότυπα των δελτίων ειδήσεων.

Ένα μαγικό οδοιπορικό στο Βόρειο Πακιστάν

Ένα μαγικό οδοιπορικό στο Βόρειο Πακιστάν

Αρχαία κάστρα και προαιώνια χωριά. Σημάδια της Ιστορίας σπαρμένα σε μία ακόμη διακλάδωση του Δρόμου του Μεταξιού. Μα πάνω απ’ όλα, άνθρωποι ζεστοί, με πρόσωπα σπάνιας εκφραστικότητας, δοσμένοι σ’έναν αδιάκοπο αγώνα επιβίωσης μέσα σε μια Φύση ολοκληρωτικά κυρίαρχη και ανυπέρβλητα μεγαλειώδη.

Στο Εργαστήρι Σκέψης και Τέχνης, Φερών 3 στις 19.30

Ένα μαγικό οδοιπορικό στο Βόρειο Πακιστάν