• Αθήνα
  Ελαφρές νεφώσεις
  31°C 28.9°C / 32.4°C
  3 BF
  43%
 • Θεσσαλονίκη
  Σποραδικές νεφώσεις
  25°C 22.6°C / 26.1°C
  3 BF
  65%
 • Πάτρα
  Αίθριος καιρός
  27°C 27.1°C / 31.0°C
  3 BF
  62%
 • Ιωάννινα
  Σποραδικές νεφώσεις
  25°C 24.9°C / 24.9°C
  2 BF
  50%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  30°C 29.6°C / 29.9°C
  3 BF
  51%
 • Βέροια
  Αίθριος καιρός
  27°C 24.0°C / 29.4°C
  2 BF
  45%
 • Κοζάνη
  Ελαφρές νεφώσεις
  25°C 23.7°C / 25.4°C
  2 BF
  36%
 • Αγρίνιο
  Ελαφρές νεφώσεις
  28°C 27.9°C / 27.9°C
  2 BF
  43%
 • Ηράκλειο
  Ελαφρές νεφώσεις
  30°C 27.1°C / 30.8°C
  4 BF
  57%
 • Μυτιλήνη
  Αίθριος καιρός
  27°C 26.9°C / 27.3°C
  1 BF
  57%
 • Ερμούπολη
  Αίθριος καιρός
  27°C 27.4°C / 29.8°C
  2 BF
  65%
 • Σκόπελος
  Σποραδικές νεφώσεις
  28°C 27.3°C / 27.7°C
  3 BF
  69%
 • Κεφαλονιά
  Σποραδικές νεφώσεις
  28°C 27.9°C / 27.9°C
  2 BF
  57%
 • Λάρισα
  Ελαφρές νεφώσεις
  29°C 28.4°C / 28.9°C
  2 BF
  45%
 • Λαμία
  Ελαφρές νεφώσεις
  30°C 29.5°C / 31.0°C
  2 BF
  38%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  27°C 27.1°C / 27.8°C
  5 BF
  65%
 • Χαλκίδα
  Ελαφρές νεφώσεις
  31°C 30.4°C / 31.7°C
  2 BF
  37%
 • Καβάλα
  Ελαφρές νεφώσεις
  27°C 26.6°C / 28.3°C
  2 BF
  63%
 • Κατερίνη
  Αίθριος καιρός
  25°C 22.7°C / 25.3°C
  3 BF
  73%
 • Καστοριά
  Αραιές νεφώσεις
  24°C 24.1°C / 24.1°C
  2 BF
  57%
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο κύριος σεισμός με πολλαπλάσια ισχύ επίκειται

 • A-
 • A+

Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου προκάλεσε έναν μεγάλο σεισμό. Εναν σεισμό που σώριασε σε ερείπια το οικοδόμημα της πολιτικής απάτης που φιλοξενούσε στα καταγώγια του την αφρόκρεμα της φαυλότητας που επιχειρούσε μανιωδώς να ξεπλύνει τα τεράστια σκάνδαλα της Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής και να τα εμφανίσει ως δήθεν σκευωρίες μου.

Δυστυχώς για τους πολιτικούς απατεώνες, ο σεισμός από το ως άνω βούλευμα δεν είναι ο κύριος σεισμός. Είναι ένας μεγάλης ισχύος προσεισμός. Ο κύριος σεισμός με πολλαπλάσια ισχύ επίκειται.

Πριν όμως από τον κύριο σεισμό θα υπάρξουν και άλλοι καταστροφικοί για τους πολιτικούς απατεώνες προσεισμοί.

Η φαυλότητα και οι παρακρατικές μεθοδεύσεις που τη συνοδεύουν έχουν δημιουργήσει τεράστια οργή στον ελληνικό λαό και έχει συσσωρευτεί τεράστια καθαρτήρια ενέργεια που πρέπει να εκτονωθεί.

Οι ανώτατοι δικαστές μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου δεν υπέκυψαν σε πιέσεις, πολιτικές σκοπιμότητες και εκβιασμούς και αποφάνθηκαν οριστικά και αμετάκλητα ότι το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis δεν είναι σκευωρία.

Δεν πρόκειται να αναλωθώ στο σημερινό άρθρο μου στην προσωπική μου δικαίωση.

Εχει πολύ μεγαλύτερη σημασία να αναδειχθούν μερικές συγκεκριμένες παραδοχές του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου.

■ Το σκάνδαλο της Novartis είναι υπαρκτό σκάνδαλο και οι ενέργειες οι δικές μου και των εισαγγελέων που το διερεύνησαν ήταν νόμιμες και επιβεβλημένες.

■ Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι αξιόπιστοι και πρόσφεραν στη διερεύνηση του σκανδάλου εκτός από τις καταθέσεις τους και πλήθος εγγράφων και άλλων ηλεκτρονικών αποδεικτικών στοιχείων.

Επομένως η πολιτική δίωξη σε βάρος μου και σε βάρος των εισαγγελέων Τουλουπάκη, Ντζούρα και Μανώλη είναι μια πρωτοφανής σκευωρία, μια πολιτική αλητεία, που επινόησαν και εκτέλεσαν οι πολιτικοί απατεώνες για να ξεπλύνουν τα σκάνδαλα της Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με τους ανώτατους δικαστές, δεν υπήρξε Ρασπούτιν, δεν υπήρξε παραδικαστικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρξε συμμορία του Παπαγγελόπουλου, κανένας δεν ζήτησε λεφτά από τον Σάμπυ Μυωνί και κανένας δεν τον εκβίασε.

Αντιθέτως, από το βούλευμα της 30ής Ιουνίου 2022 και τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν πέρα από κάθε λογική αμφιβολία τα ακόλουθα:

Α) Διεφθαρμένοι πολιτικοί και επιχειρηματίες, επίορκοι εισαγγελείς και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι με τη βοήθεια του παρακράτους συγκρότησαν μια επικίνδυνη συμμορία που στοχοποίησε αθώους, επιχείρησε να εξαπατήσει τη Δικαιοσύνη και τον λαό, για να ξεπλύνουν μεγάλα σκάνδαλα και να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη λεηλασία της πατρίδος μας.

Ο λαλίστατος μέχρι πρότινoς κ. Βενιζέλος είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τη δήθεν σκευωρία μου ως εκτροπή του πολιτεύματος και δήλωσε ότι έπρεπε να διωχθώ μαζί με τον Τσίπρα και για εσχάτη προδοσία.

Σκέπτομαι να του ζητήσω, ως επιφανούς νομικού, να γνωμοδοτήσει, μήπως τελικά οι εγκληματικές πράξεις και οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της συμμορίας με τα λευκά κολάρα που επιχείρησε να εξαπατήσει τη Δικαιοσύνη και τον ελληνικό λαό, αυτές αποτελούν την εκτροπή από το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Β) Επιβεβαιώθηκε πλήρως η ύπαρξη και η δράση του παρακράτους σε σημείο που ταυτίστηκε ενίοτε με το κράτος.

Το παρακράτος ως γνωστόν διαθέτει ερείσματα στα μέσα ενημέρωσης, στον κρατικό μηχανισμό και δυστυχώς όπως αποδείχθηκε και ελάχιστες απολήξεις στη Δικαιοσύνη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο βιβλίο του «Απόπειρα δολοφονίας» είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικός για τους συμμορίτες με τα λευκά κολάρα και τις άθλιες μεθόδους σε βάρος μου.

Αλαζονικά και αφελέστατα περιγράφει τη συνεργασία του με τον Σάμπυ Μυωνί, με συνταξιούχους εισαγγελείς και δικαστές, με πλήθος επώνυμων δημοσιογράφων και τη στρατολόγηση των ελάχιστων εισαγγελέων που κατέθεσαν εις βάρος μου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος περηφανεύεται ότι με τη συνεργασία του Θάνου Πλεύρη ψηφίστηκε τροπολογία για να επιτραπεί στον Σάμπυ Μυωνί να χρησιμοποιήσει τις παράνομες κασέτες του.

Στο σημείο αυτό πρέπει να υπενθυμίσω ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε άλλες δύο φωτογραφικές τροπολογίες για να διευκολύνει την καταδίκη μου και τον εγκλεισμό μου στη φυλακή.

Αφ’ ενός μεν νομοθετήθηκε οι πολιτικοί διώκτες μου να παραστούν στο Ειδικό Δικαστήριο με τους συνηγόρους τους γιατί έτρεμαν να με αντιμετωπίσουν μόνοι τους χωρίς τους δικηγόρους τους στη διαδικασία στο ακροατήριο.

Αφετέρου δε νομοθετήθηκε ότι η καταδίκη για το πλημμέλημα της συμμορίας συνεπάγεται εγκλεισμό στη φυλακή χωρίς μετατροπή και χωρίς αναστολή.

Οι πολιτικοί απατεώνες είχαν προεξοφλήσει μέχρι και την καταδίκη μου και ήθελαν να εξασφαλίσουν και τη φυλάκισή μου.

Επίσης παρακρατικοί διέρρηξαν και το σπίτι της κ. Τουλουπάκη, δεν αφαίρεσαν χρήματα ή άλλα είδη αξίας, αλλά περιορίστηκαν στην αναζήτηση στοιχείων για τη Novartis.

Η γνωστή για την πολυσχιδή δράση της δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, που πρωταγωνίστησε στην εμφάνιση του σκανδάλου της Novartis ως δήθεν σκευωρίας και αναγκάστηκε έντρομη να παραδεχθεί ότι υπήρξε οργανωμένη παραπληροφόρηση για την απόφαση του Συμβουλίου σε βάρος μου από ανώτατες δικαστικές πηγές που παραπέμπουν σε πολιτική σκοπιμότητα, άθελά της απέδειξε την πραγματική σκευωρία.

Το βούλευμα του Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου και τα στοιχεία της δικογραφίας αναδεικνύουν τους εκβιασμούς των κατηγόρων μου. Εκβίασαν υπουργούς, εισαγγελείς και τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

Δεν αρκέστηκαν στα «θα τους γδάρω, θα τους λιώσω, θα τους πάω αίμα» κ.τ.λ.

Δεν δίστασαν με χυδαία φρασεολογία να εκβιάσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

Ολα τα παρακρατικά φίδια μετά τον πάταγο του σεισμού της 30-6-2022 έντρομα βγήκαν από τις παρακρατικές φιδοφωλιές τους και περιφέρονται πανικόβλητα.

Είναι μοναδική ευκαιρία για τη δημοκρατία, όχι να τα πατήσει στο κεφάλι και να τα λιώσει (οι οικολογικές μου ευαισθησίες και η αγάπη μου για όλα τα πλάσματα της φύσης δεν μου επιτρέπουν να το προτείνω), αλλά να τα εξουδετερώσει, να τους αφαιρέσει το δηλητήριο και να τα καταστήσει ακίνδυνα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς της.

ΥΓ.1. Οι σεισμογράφοι μου προβλέπουν πολύ έντονη καταστροφική για τους πολιτικούς απατεώνες δραστηριότητα τους επόμενους δύο μήνες.

ΥΓ.2. Ο Αλ Καπόνε τελικά φυλακίστηκε για φοροδιαφυγή. Τα υπόλοιπα μεγάλα εγκλήματά του παρέμειναν αδιευκρίνιστα.

* Πρώην υπουργός

Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΠΟΨΕΙΣ
«Το τελευταίο καταφύγιο» βομβαρδίζεται
Η τρέχουσα πραγματικότητα και μόνο με το έγκλημα Novartis δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες ως προς τις δράσεις προσώπων της πολιτικής εξουσίας σε βάρος λειτουργών του δικαστικού συστήματος.
«Το τελευταίο καταφύγιο» βομβαρδίζεται
ΑΠΟΨΕΙΣ
Οδύνη και θλίψη
Θεωρώ αδιανόητο οι ανώτατοι δικαστές, μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, να εκδώσουν βούλευμα πριν μελετήσουν ενδελεχώς την ογκωδέστατη δικογραφία των 300.000 τουλάχιστον σελίδων.
Οδύνη και θλίψη
ΑΠΟΨΕΙΣ
Ο Αρειος Πάγος ακούει;
Oι πρόσφατες διώξεις των στελεχών της Novartis στην Ελλάδα, για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, είναι δικογραφία που είχε ολοκληρώσει η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη.
Ο Αρειος Πάγος ακούει;
ΑΠΟΨΕΙΣ
H Novartis, η αποζημίωση και οι εγκληματίες του «λευκού κολάρου»
Ο ελληνικός λαός και η Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να τις ανεχθούν. Θα αντιδράσουν οπωσδήποτε. Είναι εμφανές ότι υφίσταται πλέον σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας στη χώρα μας, που απαιτεί μια μεγάλη δημοκρατική...
H Novartis, η αποζημίωση και οι εγκληματίες του «λευκού κολάρου»
ΑΝΩ ΚΑΤΩ
Στα αζήτητα η Novartis;
Ολοι όσοι ήταν ακόμα υπό διερεύνηση θα συνεχίσουν τις διακοπές τους ήσυχοι, ενώ το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί στην πράξη επί του αιτήματος να αφαιρεθεί επιτέλους η δικογραφία Novartis από τα...
Στα αζήτητα η Novartis;
ΑΠΟΨΕΙΣ
Novartis: τελικά έγιναν όλα «κατά το πρόγραμμα»
Με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη επαναλήφθηκε ό,τι κατά τον συνήθη τρόπο γίνεται μέχρι σήμερα, προκειμένου να καλυφθούν ευθύνες πολιτικών κυρίως, ή μη, προσώπων σε...
Novartis: τελικά έγιναν όλα «κατά το πρόγραμμα»

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας