Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ΕΡΤ για την συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα το πρωί της Κυριακής. Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «ντροπή» της ΕΡΤ με την δημόσια ραδιοτηλεόραση να απαντάει σε υψηλούς τόνους.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης άσκησε κριτική μέσω Twitter σημειώνοντας «ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!».

Το απόγευμα ήρθε και η απάντηση της ΕΡΤ η οποία σημειώνει:

Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε. Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε.

Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως… Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί; Σε ποιον αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;