ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Δ.Κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τους λόγους για τους οποίους θα πάρει μέρος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ο Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι αποδέχτηκε με χαρά τη σχετική πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη, που τη χαρακτήρισε τιμητική.

«Η σημασία της αποδοχής είναι η ενότητα του χώρου και όχι μια μεταγραφική λογική» είπε χθες («Αθήνα 9.84») ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, επιβεβαιώνοντας τη σχετική πληροφορία της «Εφ.Συν.».

Ο κ. Φαραντούρης δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Δείχνοντας καθαρά ότι κινείται σε τροχιά προσέγγισης με τη Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ θεσμικά και πολιτικά είναι ο αντίπαλος της Ν.Δ. και ο πρόεδρός του είναι ο εν δυνάμει αντίπαλος του Κυρ. Μητσοτάκη».

Όσο για τον ίδιο, ανέφερε ότι βρίσκει κοινό τόπο στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και ενώνει τη φωνή του «σε κοινωνικά, θεσμικά, εθνικά ζητήματα».