Σαράντα μέρες κοντεύουν κιόλας να περάσουν από τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το δυστύχημα των Τεμπών.
Και είναι ίσως μια ευκαιρία να γίνει ένα… μνημόσυνο στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καταιγίδας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, μήπως και πείσει ότι ουδέποτε υπήρξε απαξίωση του σιδηροδρόμου και εξαφάνιση των αποδεικτικών στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος, όπως το κείμενο ανέφερε.
Αλλωστε η ίδια η διοίκηση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ φρόντισε να «σκοτώσει» το πόρισμα από τις πρώτες μέρες, λέγοντας ότι θα το αναθεωρήσει και ειδικά στο σημείο που μιλά για μεταφορά καυσίμων. Εις μνήμην, πάντως, να θέσουμε και ένα ερώτημα: Πότε θα βγει επιτέλους η μετάφρασή του στα ελληνικά, που υποσχόταν η διοίκηση να είναι έτοιμη από τις 27 Φεβρουαρίου 2025;..
