ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΥΚ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Διαβήκαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με την είδηση για τον 15χρονο ο οποίος είχε προβεί σε υβριστική περίπτυξη με τον ανδριάντα του Αντώνη Κατσαντώνη στο Κορδελιό. Το επίτευγμά του το ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, διότι διαφορετικά θα ήταν σαν να μην είχε κάνει τίποτα.

Εύθικτοι πατριώτες τον έστειλαν στον εισαγγελέα -όχι σε δάσκαλο- με την κατηγορία της πρόκλησης ρύπανσης σε τόπο ιδιαίτερης εθνικής σημασίας! Ο ίδιος πάλι είπε ότι θα πάει γονατιστός στον ανδριάντα και θα ζητήσει συγγνώμμη, έσπευσε δε να διευκρινίσει ότι δεν είναι Αλβανός αλλά Ρομά!

Ευτυχώς δεν ζει ο αείμνηστος λέκτορας (αρνήθηκε πεισματικά κάθε εξέλιξη στο ΑΠΘ) Ξενοφών Κοκκόλης που είχε μανία να φωτογραφίζει το πλήθος των αντιαισθητικών ανδριάντων που ρυπαίνουν αισθητικά τα πάρκα της πόλης! Το αναφέρω γιατί βλέπω πολλούς πρόθυμους να παραδώσουν μαθήματα, κάθε είδους.