Στη διάψευση δημοσιεύματος που υποστήριζε ότι ο Δήμος Αθηναίων σφράγισε λάθος -διπλανό- μαγαζί στη Λ. Βουλιαγμένης προχώρησε η δημοτική αρχή του Χάρη Δούκα.
«Ηταν το σωστό» απάντησε κατηγορηματικά, λέγοντας πάντως σε σχετική ανακοίνωση ότι σε ένα από τα σχετικά έγγραφα των υπηρεσιών του αναγράφηκε λάθος διεύθυνση, η οποία ωστόσο «διορθώθηκε άμεσα».
Και επιτέθηκε στον κ. Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον -με αφορμή τηλεοπτικές δηλώσεις του- ότι «μέσα στην αγωνία του να προβληθεί γρήγορα έτρεξε να υιοθετήσει αβίαστα το λανθασμένο δημοσίευμα, αποδεικνύοντας την επιπολαιότητά του για άλλη μία φορά». Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος επισήμανε ότι η «ψευδής είδηση» διακινήθηκε «την ίδια μέρα που μας επιδόθηκε η προσφυγή των υπεύθυνων του καταστήματος κατά της απόφασής μας. Δεν κάνουμε πίσω», τόνισε.
