ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γ.Κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η οικονομία πάει καλά; Δεν ξέρουμε με ποιο μέτρο θα μπορούσε να ισχύει αυτό, αλλά μια ακόμη αρνητική ένδειξη έρχεται από την έκθεση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Από την έρευνά του προκύπτει ότι: Το 58,7% των εμπόρων δήλωσαν χειρότερο τζίρο σε σύγκριση με το 2023. Μόλις το 21% δήλωσαν αύξηση του τζίρου.

Το 40% δηλώνει ως μεγαλύτερο πρόβλημα την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας και την σύνδεση των ταμειακών μηχανών και των POS με την ΑΑΔΕ, το 26% δηλώνει πρόβλημα με τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και την αύξηση του κόστους δανεισμού, ενώ η φορολόγηση του τεκμαρτού εισοδήματος αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών προβληματίζει το 16,8% των ερωτηθέντων. Και αυτά τα ευρήματα υποθέτουμε ότι φτάνουν και στο Μαξίμου.