Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες».Αυτό έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης χωρίς πολλές αρμοδιότητες Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.

Δεν πήγε στη Βουλή ο αγαπητός Αδωνις να ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη και ιδού, τώρα, τα αποτελέσματα. Και συνέχισε ο υπουργός: «Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί».

<blockquote class=”twitter-tweet”>&#13;
<p dir=”ltr” lang=”el”>Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί.</p>&#13;
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) <a href=”https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1304079437600784384?ref_src=twsrc%5Etfw”>September 10, 2020</a></blockquote>

Είχε προηγηθεί ένα tweet του Γιάννη Κουρτάκη για μία νέα μήνυση και αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Παύλου Πολάκη: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

Παρένθεση: αυτό με την ασυλία των βουλευτών χωράει πολύ μεγάλη συζήτηση. Δεν πρέπει να μπει ένα τέλος;  

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και κάποια σχόλια χρηστών το Twitter που έρχονται να εξηγήσουν το γεγονός γιατί ο υπουργός ζήτησε γονατιστός συγγνώμη.

  • Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Συνεχίστε έτσι και δα θα βρίσκετε ούτε την ψήφο σας.
  • Αδωνη απουσίαζες και ΕΣΥ;;;
  • Άδωνι από τους ψηφοφόρους να ζητήσεις συγνωμη που τους ξεφτιλισατε σήμερα.
  • Υπουργε αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας τοτε βράστα για να μην πω καμια χειρότερη κουβεντα ….
  • Το συγνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν ούτε ακόμη τον Κουρτάκη, Το θέμα είναι ποιού εντολή ακολουθήσατε.