ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Α.Ψ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μετά και την αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Τσουκαλά αλλά και όλης της ομάδας που προσπάθησε με επιτυχία να αποκαταστήσει τη λειτουργία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, η κυβέρνηση αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά «χορηγός» του brain drain.

Με τη διαφορά ότι τώρα πλέον δεν αρκείται στο να οδηγεί τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας στο εξωτερικό αλλά θέλει και να τους απομακρύνει από κάθε οργανισμό, φορέα, κρατική ή εποπτευόμενη από το Δημόσιο υπηρεσία και ανεξάρτητη αρχή ελέγχου, προκειμένου να εγκαταστήσει εκεί τις ορδές των κολλητών της.

Χωρίς επιστημονικά κριτήρια, χωρίς καταξίωση και χωρίς την παραμικρή αξιολόγηση, η εικόνα της σημερινής διοίκησης των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνεται ευκρινώς στα ανύπαρκτα ή φτωχά βιογραφικά όλων των «επικεφαλής». Απευθείας διορισμοί με απευθείας συμφέροντα για απευθείας αναθέσεις είναι το νέο σύνθημα του ελληνικού «Χάρβαρντ»!