Διακόπηκε για λίγο σήμερα το πρωί η απολογία του Νίκου Μίχου στο Εφετείο Αθηνών, όταν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον δικηγόρο του, Στέλιο Γρηγορίου, και στους δικηγόρους του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιώργου και Νίκου Μιχαλόλια.
Συγκεκριμένα, την ώρα που ο κατηγορούμενος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή ο δικηγόρος του ζήτησε να επισημάνει τις ιδεολογικές διαφορές που έχει με τη Χρυσή Αυγή. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Ν. Mίχος: Ήταν πολύ μικρές οι ιδεολογικές διαφωνίες, δεν ήταν μεγάλες.
Ν. Μιχαλόλιας: Δε σου βγήκε ε;
Στ. Γρηγορίου: Σε μένα μιλάς;
Ν. Μιχαλόλιας: Ναι σε σένα, ρε γελοίε
Στ. Γρηγορίου: Αντε βρε γελοίοι καραγκιόζηδες
Ν. Μιχαλόλιας: Που είσαι 1,30!
Στ. Γρηγορίου: Φασιστάκο…
Ακολούθησε μικροένταση αλλά και χειροκροτήματα από το κοινό όταν ακούστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου να λέει φασίστες απευθυνόμενος προς τους Γ. και Ν. Μιχαλόλια.
«Ωραία προστασία από το δικαστήριο» είπε ο κ. Γρηγορίου προς την έδρα που αποχωρούσε και πρόσθεσε «τους έχετε ασύδοτους τέσσερα χρόνια».
Ν. Μιχαλόλιας: Πάμε έξω να μου το πεις
Στ. Γρηγορίου: Σας πονάει ε;
Ν. Μιχαλόλιας: Έλα έξω ρε να τα πούμε.
