Ασθενοφόρο προσπαθεί να φτάσει σε σημείο όπου πρέπει να προσφέρει πρώτες βοήθειες όμως οι οδηγοί στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης αγνοώντας επιδεικτικά τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), μπλοκάρουν την απρόσκοπτη κίνησή του.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα τονίζει «γι’ αυτό δεν πρέπει να μπαίνουμε στη ΛΕΑ!!!!!» και ρωτάει ρητορικά: «Πότε θα το καταλάβουμε αυτό???».
Κλείνοντας το μικρό σχόλιό του, σημειώνει το αυτονόητο: «Η ΛΕΑ είναι για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Σκεφτείτε αυτόν που περιμένει τη βοήθεια και αυτή αργεί να φτάσει..» προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που είδαν την ντροπιαστική εικόνα του ασθενοφόρου να προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα και φορτηγά που βρίσκονται στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.
