Έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ ο Ηλίας Καμμένος, πατέρας του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Με αυτό τον τρόπο, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε τον πατέρα του.
Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας επικοινώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να τον συλλυπηθούν.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη νήσο Κίναρο.
Ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος για τον σκοπό αυτόν είναι: 0024/232/70036 και IBAN:7701000240000000023270036. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Ο Ηλίας Καμμένος ήταν αντιπρόσωπος πολλών ξένων εταιρειών πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην Ελλάδα.
Τα γραφεία της αντιπροσωπείας ήταν στην οδό Συγγρού 196, εκεί όπου σήμερα στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛΛ.
