Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο, στρέφεται το ενδιαφέρουν του πρωθυπουργού και του Μαξίμου, καθώς στο επίκεντρο του διημέρου θα βρεθούν  οι εξελίξεις τόσο στο πολιτικό πεδίο όσο και στο εσωτερικό του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα ξεκινήσει με ομιλία του πρωθυπουργού, στις 10.30 το Σάββατο, ενώ εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις την Κ.Ε. θα απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Το πρόγραμμα των εργασιών:

Σάββατο 12/12/2015

10:30 – 21:00

Κυριακή 13/12/2015

10:30 – 19:00

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί, στις 10.30 π.μ., με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη ο πρωθυπουργός είχε μπαράζ επαφών με βουλευτές του κόμματός του με τους οποίους συζήτησε ζητήματα των περιφερειών για τα οποία επιθυμεί να έχει πλήρη εικόνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στις συναντήσεις του συζήτησε και για τα εσωτερικά ζητήματα της χώρας, αλλά και τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού σημείωναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους βουλευτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μέχρι τις γιορτές θα έχει δει όλους τους βουλευτές.

Τονίζεται ότι οι συναντήσεις ήταν προγραμματισμένες από καιρό και επισπεύθηκαν για να ολοκληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα, καθώς είχαν διατυπωθεί ενστάσεις από βουλευτές πως δεν ενημερώνονται εγκαίρως.