Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θύμισε ότι μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές είχε πει την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό, για το ότι η εκλογική αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης του ελληνικού λαού.

Όμως, όπως τόνισε, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την… όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και σε ακραίους συντηρητικούς κύκλους στις Βρυξέλλες. «Σήμερα έφθασαν στο σημείο να θέσουν θέμα απόλυσης συμβασιούχων του Δημοσίου», εξήγησε και θύμισε ότι αυτό είχε να συμβεί από όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για επιστροφή της χώρας στις εποχές του 2012, του 2013 και του 2014 και κατέληξε λέγοντας ότι ο μόνος τρόπος να κλείσει οριστικά  ο δρόμος της επιστροφής στη λιτότητα είναι η επιλογή του ελληνικού λαού στις βουλευτικές εκλογές.