Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να βρεθεί η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν να εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της, πέντε χρόνια μετά το θάνατό της.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να αποπέμψει την κ. Λοΐζου» και σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα υποστήριξε πως «η αποκάλυψη (…) είναι πραγματικά ασύλληπτη. Και είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε ότι έχει καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη».

Η Μυρσίνη Λοΐζου, η οποία στοχοποιήθηκε από συγκεκριμένα μέσα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της, στη δήλωσή της για την απόσυρση της υποψηφιότητάς της εκτίμησε πως υπάρχει «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από κάποια Μέσα Ενημέρωσης» που την εμπλέκουν σε «δύο ξεχωριστές υποθέσεις» επιβεβαιώνοντας ως ένα βαθμό τα δημοσιεύματα και δίνοντας παράλληλα εξηγήσεις για όσα της καταλογίζονται. 

Η κ. Λοΐζου επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατίας μιλώντας για «ανθρωποφαγία» και ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκαν. 

Για την απόσυρση της υποψήφιας του κόμματος της Κουμουνδούρου ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες απαντώντας πως «δεν έχει ενημερωθεί». 

Ν.Δ.: Υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη»

«Προς τον κ. Τζανακόπουλο, τον ανενημέρωτο κ. Τσίπρα, την αποσυρθείσα υποψήφια και εν γένει τον ΣΥΡΙΖΑ: Στο λεξικό μετά τη λέξη “συγγενής” και πριν από το λήμμα “συγγραφέας”, υπάρχει και η λέξη “συγγνώμη”…», σχολιάζει η ΝΔ για την επιστολή απόσυρσης της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.