Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε ανάρτηση – δέσμευση προέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος εκ νέου στις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και με αφορμή τη συνάντηση που είχε με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p dir=”ltr” lang=”el”>Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί.</p>— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) <a href=”https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1026544035962314755?ref_src=twsrc%5Etfw”>6 Αυγούστου 2018</a></blockquote>

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως εποικοδομητική τη συνάντηση, τονίζοντας ο ίδιος δεσμεύθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων. «Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί», υποσχέθηκε καταλήγοντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, η ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και τη συμμετοχή του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργού Υποδομών, της Περιφερειάρχη Αττικής, των Δασαρχών της Αττικής, τους Γενικούς Διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.