Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε διακαναλική «μάχη» θα δούμε τους υποψήφιους περιφερειάκες Αττικής, οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών χωρίς πάντως να υπάρχει το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας για κανέναν  από τους δύο. 

Μετά το αποτέλεσμα της προχθεσινής κάλπης που έδωσε σαφή προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη με 37,64% και στη Ρένα Δούρου ποσοστό 19,71, ο πρώτος εξέφρασε την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε debate με την αντίπαλό του η οποία τον είχε προσκαλέσει πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου.

«Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον ελάχιστος, δηλώνουμε ότι ως παράταξη, προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα (1) διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν» δήλωσες ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η νυν περιφερειάρχης Αττικής αποδέχτηκε σήμερα την πρόταση του συνδυασμού του κ. Πατούλη τονίζοντας ότι «θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξαν ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη. Την τελευταία μάλιστα φορά υπαναχώρησε, παρότι είχε προσκληθεί δημόσια από την Περιφερειάρχη σε διαδικτυακό debate, είχε αποδεχθεί αρχικά και μετά ανακάλεσε, επιλέγοντας την “ασφάλεια” των γραπτών ανακοινώσεων».

«Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, η δημόσια αυτή αντιπαράθεση μπορεί να λάβει και  τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο Διαδίκτυο, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία) καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής. Γιατί η ενημέρωση των πολιτών είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας, πέρα και πάνω από μικροπαραταξιακά “πυροτεχνήματα” και κινήσεις εντυπωσιασμού» καταλήγει η δήλωση της κ. Δούρου.