Στο ψηφοδέλτιο της «Ανυπότακτης Αττικής» συμμετέχουν 121 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και η υποψήφια Περιφερειάρχης, Μαριάνα Τσίχλη, η οποία σε δήλωσή της έκανε λόγο για «πολυσυλλεκτικότητα και αντιπροσωπευτικότητα» εξηγώντας το εξής:
«Εργαζόμενοι, άνεργοι,νέοι,συνταξιούχοι, άνθρωποι που έχουν βρεθεί σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες της Αττικής και της κοινωνίας. Σύντροφοι-σσες και συναγωνιστές-στριες από συνδικαλιστικούς χώρους, περιβαλλοντικά κινήματα και δίκτυα, στελέχη με συμμετοχή σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες δεκαετιών. Άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Νέοι και νέες, στρατευμένοι στα κινήματα, που δίνουν πνοή ανανέωσης στον αγώνα μας για να ακουστεί η φωνή των πολλών στην Περιφέρεια Αττικής.
Η υποψήφια τόνισε πως «στις 26 Μαΐου, όλοι και όλες εμείς διεκδικούμε την ψήφο των συμπολιτών μας για να δημιουργηθεί στην Αττική ένα μεγάλο μέτωπο αγώνα, για τα δικαιώματα των πολλών».
