«Πληροφορίες» ήθελαν τον πρόεδρο της βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, να παίρνει τηλέφωνο τον συνονόματό του, Μπογδάνο, για να του εκφράσει την αποδοκιμασία του για τα όσα άθλια έκανε με τη λίστα των νηπίων που έδωσε στη δημοσιότητα, διαπομπεύοντας και θέτοντας σε κίνδυνο πεντάχρονα παιδιά και τη δασκάλα τους. Του ζήτησε δε «να ανακαλέσει». (ΣΚΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟ)
Ωστόσο, από την άλλη «πηγές του προεδρείου» εξέφραζαν επιφυλάξεις, μετά και το σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, για το αν η επιτροπή δεοντολογίας πρέπει να παρεμβαίνει για όσα γράφουν καθημερινά στα social media οι βουλευτές ή όσα λένε στα τηλεπαράθυρα. (ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ).
Δηλαδή, συνδυάζοντας τα δύο σκέλη, το συμπέρασμα είναι ένα: μια τρύπα στο νερό. Και πολιτικό αποτέλεσμα: μηδέν. Έμμεση κάλυψη του «κυρίου» Μπογδάνου, με τήρηση των προσχημάτων.
Με απλά λόγια: Μας δουλεύετε μωρέ;
