Επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένεται να στείλουν εντός των επόμενων ωρών τα μέλη της πλειοψηφίας της Προανακριτικής σχετικά με το ζήτημα των προστατευόμενων μαρτύρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα για το γεγονός ότι οι μάρτυρες δεν προσέρχονται να καταθέσουν, θα επαναλάβουν το αίτημα για άρση της προστασίας τους, ενώ αναμένεται να θέσουν και το θέμα πως η Ελ. Τουλουπάκη δεν έχει στείλει (και γιατί) τα έγγραφα που της έχουν ζητηθεί από την επιτροπή.
Οι κινήσεις αυτές έρχονται λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, ο οποίος, ενώ αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία της Προανακριτικής να διατάξει ακόμη και τη βίαιη προσαγωγή, επισημαίνει ότι η εξέτασή τους πρέπει να γίνει μόνο με τη χρήση μέτρων ηλεκτρονικής προστασίας.
