«Θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί». Με αυτόν τον τρόπο καταλήγει στην αιχμηρή τοποθέτησή του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη.
Με το βλέμμα στα γεγονότα της Νίκαιας, τα fake news και τις απίστευτες στρεψοδικίες του υπουργού Υγείας, ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς σημειώνει ότι είναι ντροπή για τη χώρα να τον έχει ως υπουργό και προσθέτει «Αυτή είναι η συνταγή των ακροδεξιών: ψέμα μέχρι τελικής πτώσης και επιμονή μέχρι τέλους ότι είναι αλήθεια, με απειλές και φωνές.»
Αναλυτικά
Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι από τις περιπτώσεις που όταν δηλώνει κάτι δημόσια, οι πιθανότητες αυτό να είναι ψέμα είναι μεγαλύτερες από ότι αυτό να είναι αλήθεια. Αυτό τείνει να γίνει κανόνας.
Το βράδυ της Πέμπτης, έβλεπα τον Υπουργό Υγείας στο Action να καταγγέλει τον γιατρό του Γενικού Κρατικού Δ. Ζιαζιά ότι προσπάθησε να τον χτυπήσει και ότι τον έφτυσε. Εκείνη την ώρα το μόνο που σκεφτόμουν όταν τον άκουγα ήταν «τι ψέμματα θα λέει πάλι».
Μετά έκανε ανάρτηση με μια φωτογραφία, όπου λέει ότι αποδεικνύει ότι τον χτύπησε ο γιατρός του Γενικού Κρατικού. Και όποιος βλέπει το βίντεο, συνειδητοποιεί ότι ο γιατρός δεν χτυπάει τον Α. Γεωργιάδη και ούτε καν κάνει απόπειρα να τον χτυπήσει.
Αυτά είναι λεπτομέρειες για έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι μπορεί να μετατρέψει ένα ψέμα σε αλήθεια, επιμένοντας πεισματικά και φωνάζοντας δυνατά. Αυτή είναι η συνταγή των ακροδεξιών: ψέμα μέχρι τελικής πτώσης και επιμονή μέχρι τέλους ότι είναι αλήθεια, με απειλές και φωνές.
Ο Υπουργός Υγείας, εκτός από υπουργός των κλινικαρχών και της ιδιωτικής υγείας είναι ένας πατενταρισμένος προβοκάτορας. Ο,τι κάνει τις τελευταίες εβδομάδες το κάνει για να προκαλέσει εμφανώς.
Ειναι ντροπή για την χώρα μας να έχει τέτοιο Υπουργό, πόσο δε μάλλον επιφορτισμένο με το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της Υγείας. Θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί.
