Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με πυξίδα την αυτοκριτική και την ανανέωση, έδειξε το δρόμο για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος, μέσα από τη δευτερολογία του στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 

Ο κ. Φάμελλος τόνισε πρέπει να δοθούν νέες απαντήσεις σε μεγάλα προβλήματα και αβεβαιότητες ενώ επισήμανε την ανάγκη να ολοκληρωθεί η εκλογή προέδρου με Συνέδριο Θέσεων και εκλογή Οργάνων.

«Διεκδικούμε μια κοινωνία ενεργών πολιτών και είναι ευθύνη του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ενεργοποιήσει ένα νέο κοινωνικό δυναμικό που είναι αποκλεισμένο από την πολιτική και τις αποφάσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας την πρόταση του να επιστρέψουν και στελέχη που παραιτήθηκαν στο παρελθόν για να αξιοποιηθούν όλοι από το κόμμα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα αφορούν «το καρτέλ των τραπεζών και τη στεγαστική πολιτική», τονίζοντας ότι θα ανοίξει και την συζήτηση για την αλλαγή εκλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, της διοίκησης της ΕΡΤ και των Ανεξάρτητων Αρχών στο πλαίσιο της πρότασης του κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά στο έγκλημα των Τεμπών διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα ανεχτεί να μπαζωθεί η αλήθεια, υπενθυμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει να ελεγχθεί και η δική της κυβέρνησης για το θέμα.