Θερμής υποδοχής από αρκετές δεκάδες υποστηρικτές του έτυχε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ταύρο, όπου εγκαινιάζει απόψε τα νέα του γραφεία.
Εκεί θα στεγαστούν οι εθελοντές της καμπάνιας του στο δρόμο προς το συνέδριο και ενδεχομένως και προς τις εσωκομματικές εκλογές αν εγκριθεί τελικά η υποψηφιότητά του.
«Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου» φώναζαν κάποιοι, καθώς τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής. Μέχρι και καπνογόνα άναψαν οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου.
Βίντεο από τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο pic.twitter.com/X5or00THNf
— EFSYN (@EFSYNTAKTON) October 23, 2024
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», όπως αναμενόταν, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά και ο Ευάγγελος Αντώναρος.
