Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τέλος από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά με την έμπειρη δημοσιογράφο να ανακοινώνει την παραίτησή της.

Σε ένα σύντομο κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Στέφανο Κασσελάκη και αρκετά στελέχη και συνεργάτες της και σημειώνει με νόημα «κοιτάω μπροστά»

Η ανάρτηση αναφέρει: Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.   Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε.  Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά.

Λίγη ώρα αργότερα και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Βέττας, ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

«Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγγου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ. Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε», ανέφερε σε ανάρτησή του.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdvettas%2Fposts%2Fpfbid02zk2HqCHFrvHF4Yhx2uwh2eshnsuwkF6cg8eSeY95xhYNRbT1XZ7vas7nNxmRHKjql&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”520″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>