Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Όλα νόμιμα. Όλα φορολογημένα. Και όλες οι εταιρείες μεταβιβασμένες ήδη» απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά στην επίθεση της Νέας Δημοκρατίας για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.

«Ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης εκμεταλλεύονται την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον στρατό για να συνεχίσουν ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης – ενώ όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται, και τι δουλειά έκανε εκεί» σημειώνει η κ. Κεχαγιά σε ανάρτησή της για να προσθέσει τα εξής:

«Στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης των 40 ακινήτων με τον μισθό βουλευτή. ΠΟΘΕΝ, είναι η ερώτηση. Αρχηγός σε ένα κόμμα που χρωστάει μισό δισ. ευρώ και που συνεχώς αυξάνεται. ΠΩΣ, είναι μια ακόμη ερώτηση. Ας περάσει καλό τριήμερο στην Όαση της Σίβας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που το έχει μετατρέψει σε ΙΧ, και όταν επιστρέψει μας απαντά. Και ας είναι ακριβής αυτή τη φορα. Άλλωστε ξέρει από ακρίβεια – στα σουπερμάρκετ και στο σαρακοστιανό τραπέζι η Ελλάδα αναστενάζει.

»Βεβαίως όλα αυτά έχουν λόγο και αιτία: Η Ευρώπη βοά για δεύτερη φορά για τον ίδιο άνθρωπο. Μετά το σοκ των υποκλοπών, η υποκλοπή των εκλογικών καταλόγων! Στη χώρα μας η προπαγάνδα τα σκεπάζει όλα. Στην Ευρώπη όμως γνωρίζουν τη βαρύτητα του αδικήματος. Κάποτε έλεγαν στον Μητσοτάκη «πρόσεξε μη γίνεις Όρμπαν». Τώρα λένε στον Όρμπαν «πρόσεξε μη γίνεις Μητσοτάκης».

Σε ό,τι αφορά την κριτική του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η κ. Κεχαγιά απαντά το εξής: «Για τον κ. Ανδρουλάκη μόνο συμπάθεια. Γιατί όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει. Και επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, πόσο μάλλον σε αγγλόφωνο περιβάλλον, ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν φορολογικούς παραδείσους».