Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας το νέο, προεκλογικό «pass» που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στοχεύοντας στην ψήφο των νέων ανθρώπων (το «youth pass»). 

Μέσω του TikTok, ο Αλ. Τσίπρας θύμισε το σύνθημα «καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη» που είχε βγει παλαιότερα για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν εκείνος (ως τότε πρόεδρος της Ν.Δ.) έταζε φτηνά αυτοκίνητα για να τον ψηφίσουν οι νέοι.

«Μπορεί να με πείτε boomer αλλά εγώ θα το πω: Κάποτε ο πατέρας Μητσοτάκης είχε τάξει φθηνά αυτοκίνητα στους νέους για να πάνε να ψηφίσουν. Τότε αυτοί είχαν βγάλει το σύνθημα “Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη”» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνέχισε χαμογελώντας: «Σήμερα φθηνήναμε, αντί για αυτοκίνητα, τάζει 150 ευρώ στους 18χρονους να πάνε να ανοίξουν ένα μπουκάλι ουίσκι. Τώρα το σύνθημα μάλλον θα γίνει: “Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη”».

Ανάλογη αναφορά έκανε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας από την Πλατεία Λαού, στη Λαμία.