Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η σεναριολογία για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο αλλά και ο στόχος της Χαριλάου Τρικούπη για συνέχιση της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους πολίτες, οδηγεί τον Νίκο Ανδρουλάκη σε ένα νέο μπαράζ περιοδειών σε όλη τη χώρα εν μέσω θέρους. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκινά επισκέψεις και ομιλίες με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη από τα Γιαννιτσά.

Σειρά παίρνει την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Τούμπας, ενώ την Παρασκευή ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στη γενέτειρα του και κάστρο του ΠΑΣΟΚ, το Ηράκλειο Κρήτης. 

Την Κυριακή σχεδιάζεται επίσκεψη στα Δωδεκάνησα και ειδικά στην Κω, όπου στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί τόσο η τουρκική προκλητικότητα όσο και ζητήματα γύρω από τον τουρισμό και την οικονομία. 

Παράλληλα, στην Χαριλάου Τρικούπη φιλοδοξούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου να έχει διεξαχθεί η περιφερειακή συνδιάσκεψη για την αγροτική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα που θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Λάρισας.