Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχουν ένα παρελθόν, αν μείνουν σ’ αυτό, το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο» ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας για τις κυβερνήσεις συνεργασίας και κοιτάζοντας προς το Κίνημα Αλλαγής τόνισε πως με τον ΣΥΡΙΖΑ «ως πολιτικές δυνάμεις έχουν ένα μέλλον, εγώ βλέπω συγκλίσεις».

Σημείωσε όμως πως «κατανοώ ότι στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν υπάρχουν ενιαίες απόψεις σ’ αυτά τα θέματα κάτι που δημιουργεί στον Νίκο Ανδρουλάκη ένα πρόβλημα. Αναγκάζεται το πρωί να κατηγορεί τον Μητσοτάκη και το απόγευμα τον Τσίπρα. Δεν οδηγεί κάπου αυτό, χρειάζεται μια καθαρή γραμμή».