Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τα οργανωτικά θέματα του κόμματος αναμένεται να τεθούν επί τάπητος ενώ τη συνεδρίαση της Τετάρτης (02/09) θα απασχολήσει και το θέμα του συνεδρίου που παραμένει στον αέρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Στην Κουμουνδούρου δεν θα ήθελαν τη διεξαγωγή του χωρίς την παρουσία κόσμου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποφασισθεί η πραγματοποίησή του στις αρχές του 2021.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια που ταλανίζει το κόμμα τις τελευταίες ημέρες αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής που θα κληθεί να εγκρίνει τις εισηγήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Σεπτέμβριος για τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι μήνας αλλαγών καθώς πλησιάζει και ο ανασχηματισμός των τομεαρχών. Παράλληλα το θέμα του Γραμματέα (Πάνος Σκουρλέτης) αναμένεται να συζητηθεί αλλά δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις καθώς το συνέδριο θα είναι αυτό που θα δρομολογήσει τυχόν εξελίξεις.