Συνέχεια στους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες κατά της κυβέρνησης έδωσε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ στο Μόναχο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πάντως, συνεχίζει εμμονικά να ασχολείται με τον Τζόρτζ Σόρος και όσους ηγέτες κρατών έχουν… φωτογραφηθεί με τον γνωστό επιχειρηματία.
Σειρά πήρε αυτή τη φορά ο Έντι Ράμα με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο να σχλιάζει «όποια χώρα παραδίδεται στην παγκοσμιοποίηση μπαίνει στη σφαίρα της αποσταθεροποίησης. Σκόπια, Αλβανία, Ελλάδα. Είναι κρίμα τώρα που μπήκαμε στην πορεία της ανάπτυξης για ένα βραβείο να γυρίσουμε στην κόλαση της κρίσης».
Όποια χώρα παραδίδεται στην παγκοσμιοποίηση μπαίνει στη σφαίρα της αποσταθεροποίησης. Σκόπια, Αλβανία, Ελλάδα. Είναι κρίμα τώρα που μπήκαμε στην πορεία της ανάπτυξης για ένα βραβείο να γυρίσουμε στην κόλαση της κρίσης. pic.twitter.com/JcIHiCWtUa
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 17 Φεβρουαρίου 2019
