Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με αιχμές προς την κυβέρνηση και, κυρίως, τον Πάνο Καμμένο ήλθε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Ραφήνα για τα Θεοφάνεια. Ο αρχηγός της Ν.Δ., αφού ευχήθηκε… αλλαγή στη χώρα έκανε ένα δηλητηριώδες σχόλιο για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στη Ραφήνα.

Μετά το πέρας των εορτασμών δήλωσε «Σήμερα είναι λαμπρή ημέρα για την Ορθοδοξία, γεμάτη συμβολισμούς. Μία μέρα φώτισης, ελπίδας, χαράς. Καθώς είμαστε στις πρώτες μέρες του 2019 εύχομαι να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς. Να είναι η χρονιά που θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας». 

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις τόνισε «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία για όλους τους Έλληνες».

Τέλος, σχολιάζοντας τα τελευταία tweets του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε «Φώτιση και Πάνος Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί».