Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου προσφεύγει για πρώτη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. για συκοφαντία.

«Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Δεν λέει να σταματήσει να λασπολογεί. Εως εδώ, λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο υπουργός Αμυνας είχε σχολιάσει το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter, κατά τη διάρκεια του debate για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

Οπως επισήμανε σε οργισμένο ύφος ο επικεφαλής του Ποταμιού, «τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Ελληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».