Με δύο απώλειες – ενός βουλευτή και της πρώην εκπροσώπου Τύπου – αφήνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες η υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ, σαν κορύφωση της εσωκομματικής έντασης και των αντιφάσεων της πολιτικής του Πάνου Καμμένου όλο το τελευταίο διάστημα.
Την αποχώρησή της από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι αποχωρεί απ’ τους ΑΝ.ΕΛΛ. εκφράζοντας τη διαφωνία της για το Μακεδονικό.
«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.
Η αποχώρηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου, η οποία πρόσφατα απομακρύνθηκε απ’ τη θέση της εκπροσώπου Τύπου και ανέλαβε τον συντονισμό για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ήρθε λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, που διαχώρισε τη θέση του στη χθεσινή ψηφοφορία.
