Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες προετοιμασίας της εκδήλωσης, κατά την οποία η Μαρία Καρυστιανού θα παρουσιάσει το νέο της πολιτικό εγχείρημα στην Θεσσαλονίκη.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, έξω από το κτίριο του Ολύμπιον, μέσω της οποίας θα μεταδίδονται οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στη μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου.
Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς, σύμφωνα με συνεργάτες της Μαρίας Καρυστιανού, η προσέλευση εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 2.000 άτομα, ενώ η χωρητικότητα της αίθουσας δεν υπερβαίνει τα 600.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναμένονται και αρκετές εκπλήξεις σε επίπεδο προσώπων, τα οποία με την παρουσία τους στα εγκαίνια θα επιβεβαιώσουν τη συνεργασία τους με το νέο κόμμα.
Η ανακοίνωση του νέου κόμματος της Καρυστιανού, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω youtube, από το ιντερνετικό κανάλι «Άξιον Εστί».
![Μαρία Καρυστιανού: Γιγαντοοθόνες και ετοιμασίες για το νέο κόμμα – Αναμένουν μεγάλη προσέλευση στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/05/gigantoothones.jpg)