Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η είδηση του θανάτου του πολυτάλαντου καλλιτέχνη δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πολιτικό κόσμο. O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον Τζιμάκo με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα παιδιά και τους οικείους του. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα παιδιά και τους οικείους του.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Τζίμη Πανούση. Πρωτοπόρος και ευρηματικός δημιούργησε μια δίκη του κατηγορία στο ελληνικό τραγούδι, που χαρακτηρίστηκε από την καυστικά σατιρική ματιά του απέναντι στην εξουσία, την πολιτική και την κοινωνία. Συχνά αθυρόστομος, πάντα αυθεντικός ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε αδιαμφισβήτα μια πολυτάλαντη καλλιτεχνική ιδιοφυία. Στα παιδιά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Οι Τομείς Πολιτισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «αποχαιρετούν τον αιρετικό Τζίμη Πανούση» και «εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Τραγουδοποιός και ηθοποιός αυτοδίδακτος που ”έπαιζε λίγο απ’ όλα”, όπως δήλωνε και ο ίδιος, αφήνει ηχηρό στίγμα με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο λόγο του. Καλό του ταξίδι». 

Tο ΚΚΕ «εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η Ένωση Κεντρώων «εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του μεγάλου ανατρεπτικού καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση. Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει έντονα το προσωπικό του στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ο θάνατος του Τζίμη Πανούση αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ελληνικής τέχνης. Η ανελέητη, καυστική και καθόλου πολιτικά ορθή σάτιρά του στράφηκε κατά πολλών, προσώπων της επικαιρότητας, παραδοσιακών θεσμών και συμβόλων, εξ ου και τον έφερε συχνά αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, αλλά και του χάρισε πιστό και φανατικό κοινό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που «λυπάται βαθιά για την πρόωρη απώλεια του Τζίμη Πανούση και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον Τζίμη Πανούση που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ο Τζίμης Πανούσης ήταν ένας πολυτάλαντος και ευφυής καλλιτέχνης, που με τον αξεπέραστα καυστικό τρόπο του σατίριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες