Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πιστή συνεργάτιδα του Ανδρέα Παπανδρέου, Αγγέλα Κοκκόλα. Το 1964 έγινε η γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ τον Ιούλιο του 1965 αποσπάστηκε στο γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου, όπου και παρέμεινε μέχρι το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Δακτυλογράφησε τις περίφημες τρεις επιστολές του «Γέρου» προς τον βασιλιά τις κρίσιμες ημέρες του Ιουλίου του 1965, ενώ αργότερα συμμετείχε στο ΠΑΚ και στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Από το 1981 μέχρι το 1989 διατέλεσε διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και προϊσταμένη της γραμματείας του. Είχε διαφωνήσει για το διαζύγιο του Ανδρέα με τη Μαργαρίτα, ενώ την περίοδο της Δήμητρας Λιάνη είχε παραγκωνιστεί.
Στις ευρωεκλογές του 1994 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 συμμετείχε τιμητικά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΔΗΣΟ. «Βαθιά η θλίψη μας από την απώλεια της Αγγέλας Κοκκόλα. Πιστή φίλη και σύντροφος. Αγωνίστρια της Δημοκρατίας και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ της χώρας μέχρι την ύστατη ώρα. Καλό ταξίδι Αγγέλα», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπως και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ανάρτησε και μια συνέντευξη που της είχε πάρει το 2010 για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα.
