Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων και συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που φέρουν το key visual της ενέργειας, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού.
Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου, που ήταν γεμάτο πραγματικές ευχές παιδιών, κι έζησαν μια συναρπαστική βιωματική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από μια σειρά μοναδικών οπτικών και διαδραστικών ψευδαισθήσεων.
Αυτές τις γιορτές, το Museum of Ιllusions Athens προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν, να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) με την αγορά εισιτηρίων και επιλεγμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου.
Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια στο https://www.museumofillusions.gr/el/
