Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Αυτό που έχει σημασία είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια» τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ αναφερόμενη στο ζήτημα της Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε ότι είναι αναπόφευκτη η αναδιάρθωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης τύπου η κα Λαγκάρντ επανέλαβε ότι το χρέος της Ελλάδος δεν είναι βιώσιμο και έθεσε τέσσερεις προϋποθέσεις προκειμένου να επιτύχει το νέο πρόγραμμα.

  • Πρώτον «ρεαλιστικούς δημοσιονομικούς στόχους»
  • Δεύτερον διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα απελευθερώσουν την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας.
  • Τρίτον ικανοποιητική χρηματοδότηση του προγράμματος και
  • Τέταρτον αναδιάρθρωση του δημόσιου Χρέους.

Η κα Λαγκάρντ ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει την κυριότητα του νέου προγράμματος και απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο θα μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα μία κυβέρνηση η οποία δημοσίως έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει σε αυτό, ανέφερε ότι «στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια».