Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αίτημα να υπαχθούν στα κυβερνητικά μέτρα στήριξης των κλάδων που πλήττονται από τον κοροναϊό και οι ασκούμενοι δικηγόροι (συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν επιτύχει στις πρόσφατες εξετάσεις ασκούμενων, αλλά δεν έχουν ακόμα κάνει έναρξη στην εφορία), ζητεί ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. 

Με επείγουσα επιστολή του, σε υλοποίηση δια περιφοράς ΔΣ, προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Ιωάννη Βρούτση, κοινοποιούμενη στον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο κ. Βερβεσός ζητεί συγκεκριμένα:

α) να καταβληθεί και σε αυτούς το έκτακτο επίδομα των 800 € 

β) να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής της μηνιαίας ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ κλάδου Υγείας, κατ’ αρχάς για 3 μήνες, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο, και εν τέλει για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα έκτακτα μέτρα.