Την επιθυμία να γνωρίσουν στελέχη της νέας κυβέρνησης εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και το κτίριο του πρώην υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα υποδεχθεί το νέο κύκλο επαφών για τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι των δανειστών.
Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέκλαν Κοστέλο, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Νικολά Τζαμαρόλι, του ΔΝΤ, Πίτερ Ντόλμαν καθώς και ο Φραντσέσκο Τρούντι της ΕΚΤ έχουν ραντεβού το πρωί (09.00) της Πέμπτης με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και εκπροσώπους των υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Ενέργειας και Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για άτυπες συναντήσεις, επ’ αφορμή της παρουσίας των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα, λόγω του διεθνούς Συνεδρίου του Economist.
