Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παράταση για τις 26 του μηνός ζήτησε και πήρε η υπό ιταλικό έλεγχο ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά για την ΕΕΣΣΤΥ, την εταιρεία συντήρησης τροχαίου σιδηροδρομικού υλικού.

Οι Ιταλοί ήταν οι μόνοι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το τίμημα μόλις που υπερβαίνει τα 9 εκατ. ευρώ, ενώ οι εκθέσεις των δύο ανεξάρτητων εκτιμητών του Ταμείου λέγεται ότι διαμορφώνονται γύρω στα 23 εκατ. ευρώ.

Αν δεν υπάρξει «γενναία» αύξηση της προσφοράς από τους Ιταλούς, που έχουν πολλούς λόγους να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη εταιρεία, δεν αποκλείεται να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός.

● Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ στη σημερινή της συνεδρίαση θα ανοίξει τις βελτιωμένες προσφορές για τον ΔΕΣΦΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ, αλλά έχουν μικρή διαφορά και σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται δεύτερος γύρος.